8.1.2012

Hei, me vedetään!

Bloggaaja itse ei ole muistanutkaan näitä kuvia päivitellä blogiin, iiks!
Velipoika nappasi kyytiin, lähettiin käymään mökillä retkeilemässä ja linkoamassa ja ajamassa kelkalla ja ajamassa koiria tietenkin! Olipas sangen mukavaa pakata koirat ja reki pakettiautoon, ja viimehetkellä panikoida että onhan varmasti  kaikki tärkeimmät jääny kotiin siihen keittiönpöydälle. 

Kaikenkaikkiaan ajettiin reipas 10km. Venus juoksi välillä mukana, suuremman osan kuitenki vapaana häiritsemässä isompia :D Siitäpä ei ole kuvia ollenkaan, kun piti kaksin käsin pitää ohjauskaaresta kiinni ja kärppänä pieksää jarrua kun jostain kinoksen uumenista tuli VEENU-raketti sotkemaan liinat ja tyssäämään vauhdin.........

Kaunis päivä, vaikka harmaa olikin =)


































7 kommenttia:

  1. Voi kun näyttää niin kivalle ;___; MIEKI HALLUUN! Montakohan shelttiä tarvitaan valjakkoon >:)

    VastaaPoista
  2. Upeita kuvia! Voi vaan kateellisena katsella!;) Etelässä kun ei olla vielä KERTAAKAAN päästy ajelemaan reellä.

    VastaaPoista
  3. Mää haluun vielä kaks aikuista hurttaa tänne valjakon jatkoksi jotta päästäään meki pidemmille reissuille jonnekki sivummalle ajeleen! On kyllä tosi kivoja kuvia.

    VastaaPoista
  4. Voi miten kaunista siel on ja ihania koiria.;)

    VastaaPoista
  5. Ihanan talvisia kuvia! ♥
    Meillä mennään yhden aussien voimin minisuksilla! Tosin sitäkään ei voi tehdä, jos ei ole kaveria omien koiriensa kanssa edellä menossa tai vaihtoehtoisesti kaverin koiraa Aksun parina, koska Aksulla ei ole pokkaa juosta edessä! Muiden mukana juoksee ihan riemuissaan ja vetää innokkaasti, mutta yksin on epävarma. Toivon, että pennusta kasvaa riittävän varma menijä, jotta voitaisiin omien koirien kesken tehdä tulevaisuudessa vetolenkkejä!

    VastaaPoista
  6. Kyllä sitä vaan aussieistaki on moneen menoon! =) Tsemppiä vaan reenauksiin kaikille, minä tykkään kans katsella vetokuvia olipa sitte vetäjänä minkärotuinen vaan, vaikka se sheltti ;)

    VastaaPoista
  7. Mahtavia kuvia kyllä, tällaisia katselee mielellään :)

    VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!