21.10.2011

Aeka kuluu..

Niin se vaan tekee. Alotin nyt jopa työt, korjaan työelämävalmennuksen, on jääny kuulkaas koneella istumiset ja kaikki tärkeät sivustojen stalkkaukset kokonaan ohi suun :(

Noh, itkut on nyt itkettu joten asiaan. Venus kävi maanantaina hakemassa tehoste- ja raivotautipiikin niskaansa. Veikattiin ukkelin kanssa ensin, että puntarin lukemataulu näyttäisi pennulle kymmentä kiloa, tai vähän alle. SAAKELI! 12 helekkarin kiloa!!! Missä on se pikkunen nelikilonen rimppakinttu silakka?????? Yks hyvä puoli, ettei tuon hampaat ole vielä kasvanu, jotain lohtua pentuajoista tuo ah niin ihanat naskalit.. <3

Dimmu, minä, Venus ja Jesse lähetään sunnuntaina kohti Kuopiota. Maanantaiksi on varattuna aika Paavo-sedälle joka taas tuikkaa unettavaa ainetta niskaan, ja alkaa tuokion kuluttua leikellä. Eli nyt on se pitkään haaveiltu tapahtuma edessä, Pumpun kastraatio. Ja jos joku ei vielä tiedä, ei tällä karvaherralla oo toista ballsia kuulunu tuonne pussiin tipahtaneeksi, niin kaivellaan se sitten sielun syövereistä eläinlääkärin pöydällä. Ja vieläpä näin, että ennen rekikautta ja ennen Veenun ekoja kiimoja. Ihanaa, pääsee Venus näkemään äippyliä, Dimmu setää, tätiä, äitiä, isiä ja siskoa <3 Sitte miljoona kuvaa ja vaan sata esille. :D

Niin! Olenhan tuota kuvagalleriaanki päivittäny ahkerasti, pitäny konetta tyhjentää ja siivota, otin sitte kahen päivän operaatioksi lajitella kuvat uudestaan ja latailin Venukselleki oman kansiollisen täyteen kuvasia.


JA SE, että minä myin kameran, ei tarkota ettenkö enää kuvais tai lisäilis uusia kuvia. Minä myin kameran rahanpuutteen vuoksi, ja siksi että sille oli hetipaikalla ostaja. Onneksi ei sen kauemmaksi menny ku velipojjalle, niin varmasti saapi aina tarvittaessa lainaan sitä :) Kuulema saan siltä pokkaria siks aikaa lainaan, kun saan ostettua uuden kameran. Rajalassa oiski kunnon tarjous Nikon D90:sta... kahen suttuputken kanssa.... 599e... oikea hinta 1299e....... IIIK!

Tahon töitä, vai pittääkö sitä perkele laittomiin laittomuuksiin että sais saakeli jostain lisäeuroja. Sossutkaan ei anna, vaikka tili näytti viime kuussakin 150 euroa pakkasen puolelle menevän :)) Ja miten se olikaan, että JOKAISEN ihmisen perusturva on 330e kuussa (se summa, minkä täytyy jäädä käytettäväksi laskujen ja kiinteiden menojen jälkeen). Makselin tänäaamuna laskut, tvluvan, rokotuksen...käteen jää kuukaudeksi 180 e.. Että terve, jos minua ei näy, niin voi olla että olen hukkunut kaurapuuroon ja makarooniin.

Lukijoitakin on yli 5000 :) Kiva että jotain kiinnostaa! Outtakaahan kunhan saan sen digikameran taas hotteisiin, niin alkaa se kuule blogi täyttyä >:)

Ja te ketkä laitoitte sen haasteen, teen sen heti ku enemmän aikaa miettiä ja pohtia noin montaa eri asia.



2 kommenttia:

  1. Paipai Dimmun pallurat! Kunton kelleksien poistoaika pitäs ens viikolla soetella. Tiiä vaan että mihin veis.. Morajärven mullikkatohtorit kuulemma ne 180€ poistas.
    p.s. kuikkooppa minun vastasyntynyttä blogintekelettä :P

    VastaaPoista
  2. On se vaan hintavaa hommaa, mutta pieni paha siihennähen että JOS tulis vahinkopentueita tai tai tai tai jotain muuta vielä pahempaa.

    VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!