7.9.2011

Kolomen viikon katsaos

- Sisäsiisteys parantuu koko ajan
- Reviiri alkanu laajenemaan
- Ruokailutavat parantunu
- Isojen kunnioitus noussu
- Sopimattomuus sängyn alle nukkumaan
- Kontaktitreenejä tehty pienin harppauksin
- Hihnassa opeteltu käpsehtimään
- Sosiaalistusta eriväristen, karvaisten, kokoisten, äänisten koirien parissa
- Käsien pureminen vähentyny huomattavasti, vain pientä kalttaamista havaittavissa
- Luonnetta näytelly pariin otteeseen ;)))
- Ruokahalu saakelin hyvä
- Varma luoksetulo kun nappusia taskussa
- Hyvät hermot, rentoutuu paikassa kuin paikassa
- Yksinolo helppoa
- Ei tuhoa kodin irtaimistoa
- Teräsvatsa :O
- Fyysinen jaksaminen noin pieneksi ihan uskomatonta
- Henkinen kantti on kova
- Unenlahjat on vielä paremmat
- Ei ole sylilintu, mutta lattialle istuessani tulee siihen oma-alotteisesti nakottamaan ja nuolemaan
- Erittäin avoin, voisi melkeen sanoa että tulevaisuus häikäisee
- Ei pelkää vettä
- Osaa pitää puolensa
- Osaa muuten komentaa lahjakkaasti

********************************************

Venus se jaksaa ja jaksaa, kunnon duracell! Käytiin eilen ystävän ja sen koiran, kultsiuros Felixin kanssa rannalla ja uimassa. Koirat ui, me ei ;) Lapset sai juosta syömmensä kyllyyvestä tunnin tai pari. Felix haki innokkaasti keppiä, sai mainion nouto-treenin! Venus tyytyi katselemaan kuivalta maalta, tipahti pari kertaa rantatörmältä kylläkin.. Tyty otti noutajan rannalla vastaan ärinän ja murinan kanssa, Felix sinkosi aina perään kepakko suussa notta pirakos siinä ärräät - tule veteen hienohelema!

Keppien, käpyjen ja erinäisten esineiden heittelyn jälkeen suunnattiin sitten Liisan ja Felixin luokse "iltapäivähoitoon" :) Mukulat senku jatkoi sitä remuamista, ihan päätöntä yliväsyneitten otusten painia ärinällä säestettynä. Felix rauhottui kun Lissu käski, Venuksen kanssa istuin puolisen tuntia vierashuoneen lattialla, pidin tuota tulta syöksevää hirmuliskoa kyljellään. Eihän tuo tyttö sitä nyt mitenkään hyvin ottanu, huusi ja vänkylöi, puri ja riuhtoi. Aikamme siinä miteltiin, tai lähinnä minä estin pystyynnousemisen, silittelin kun oli aloillaan jne. Lopussakin, se saatana nukahti. Hiljaa piti hiipiä pois, ettei tuo änkyrä varmasti enää herää :D Felixiä sen sijaan huoletti, että  mikä vauvalle iski kun suu auki makovaa yksinään huoneessa ja hengitys on verrattavissa hyperventilointiin!!! IIIK!!

Jesse tuli hakemaan, meleko rentoa lihaa oli nakattavissa mersun takajalkotilaan. Niinku Venus oes pikkulasten synttäreillä ollu pienessä sokerihiprakassa 8) Tais raukka hullaantua elämästä.

Ruoka kyllä maistui tuon reissun jälkeen, piti siellä kanervikossa niin kovasti juosta ja pinkoa isoa kaveria karkuun :)






Tänään ois tarkotus kahta irkkusetterineitoa käydä moikkaamassa, koko lauman voimin :) Kivaa! Syystreeneihin tulee heti alkuunsa tauko, Dimmun kuskinpuolen takatassussa, kahen keskimmäisen anturan juuressa on varmaan joku pistäny tai osunu, ihan punainen iho ja Dimmu ontuu jalkaa. Eilen huomasin ku asvalttitiellä käveltiin. Auttaisko vaan lepo ja puhdistaminen? Toivotaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!