3.9.2011

Ilimat viilenöö - jeee!

On ollu aika vilposaa, pitäny mittaria vilkuilla lämpötilojen seuraamiseksi.. :)


Rekikoiraharrastajan lauantai-illan huumat: sen saakelin viivan kyttääminen, että millonka se alkaa vajua kohti nollaa! No eiköhän se parahiksi tänä iltana ollu noinki matalalla, tuumasta toemeen ja taipaleeseen!

Dimmu tietenki eteen, Kurko motivaation kasvattamiseksi tuttavallisesti taakse. Matkaa kertyi ehkä nelisen kilometriä, taas mäkisessä ympäristössä. Dimmulta nyt ei tarttenu edes kysyä että oliko kivvaa, Kurko olis voinu omasta mielestään jäädä sohvalle kattomaan ruuanlaitto-ohjelmaa.. Vetovaihde löytyi, kun aikansa oikeaa vaihdetta tahkottiin :) Jes hyvä Kurkkupurkki!

Kaks taukoa pidettiin, hengiteltiin ihan rauhassa ja selvittelin liinoja. Dimmu heitti hienosti persettä kenttään pysähtyessä, eikä koittanu kiskoa Helkamaa menohaluissaan mennessään emännän kaivellessa repusta kameraa ja nokkapaperia.. Siinäki yks hieno parannus viime kaudesta.



Objektiivikaluston ollessa puuttellinen, vauhtikuvia ei näin pimeällä edes kehtaa ottaa, kun edes toinen käsi pitäisi suositellusti olla sarvella, siinä sitte koita sillä toisella vapaana olevalla kädellä säätää aukkoja ja suljinaikoja - helpompi vaan jättää pimeällä vauhtikuvat pois :D Ja kun nämä oudot ihmissilmät ei anna kattoa kahteen eri suuntaan... möh!

No, yksi vauhtikuva sitten automaattisilla asetuksilla.. Puhutaan sitte vaikka abstraktisesta taiteesta tämän otoksen kohdalla:


Venus on opetellu olemaan yksin kotona, koiraportin takana turvassa pahoilta houkutuksilta. Tytteli jäi kitisemään, kun poikain kanssa läksittiin ovesta. Muutamia minuutteja jaksoi räksyttää, sitten hiljeni ja lähettiin. Olin poissa ehkä kolmisen varttia, hiljaista oli kun kotiin tulin ja näky oli tämä:


Kurkon valjasinhotus on palannut takaisin, viime kaudella sain inhotuksen pois ruokkimalla koirat valjaat päällä. Taidetaan ottaa sama koulu uusiksi. Vastakohdaksi jätkä kyllä osaa ilmoittaa teoilla, että  nyt nämä remelit pois päältä ja äkkie! Ei kerkie ite riisumaan vaatteita, niin tämä väkisin tunkee haaroväliin riisuttavaksi : ))

Jospasta ens kerralla liikkeellä valosan aikaan, niin saisi puhelimella kuvattua pienen pätkän viteota. Kun saisi sen rollaattorin niin olis paljo parempi, nyt on koirien liinat kiinni etuhaarukassa - eli aika korkealla :/ Lottovoittoa odotellessa - hyvät viikonlopunjatkot lukijoille :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!