8.9.2015

Rovaniemi RN 29.8.2015

Viikonlopun reissu Napapiirille, villasukkien ja univelan lisäksi mukana oli myös koero ja isäntä. Hotellista huone varattuna, viikonloppu aikaa tuulettaa työn kuormittamaa kroppaa ja päätä. AH! Ja samalla vähän koirahommia, mikä sen parempaa!

Hotelli vielä ihan ison joen varressa Rovaniemen keskustan tietämillä, Rantasipi Pohjanhovi. Mukavat iltapaskatusmaisemat siis ;)



Venus on edelleen niin helppo matkustaja ja mukanapidettävä, ettei varmasti ole toista. Sen voi huoletta jättää hotellihuoneeseen, ei pelkoa että se pistää huoneen remonttiin tai repii matkalaukut kappaleiksi. Sieltä se löytyi kerta toisensa jälkeen pötköttelemästä joko sängystä tai sen alta.

Ilta meni pitsaähkyssä ja valmistautuessa huomiseen koitokseen tutulla "areenalla", kauluksen pesua ja rintakarvojen oikomista!

Tuomarina toimi Leni Finne. Lähettiin sen tuuliviirimaineesta huolimatta koittamaan onnea, ja kalastamaan uutta tulosta KoiraNettiin. Ja kun kerrankin on koirahärdelliä NÄIN lähellä, niin mikä jottei :D



Hovikuvaajana toimi parempi puolisko, se myös hoiti makkaratarjoilun kehänlaidalle - jee!


Venus esiintyi normaalisti, liihottelemalla kehää ympäri. Kuin siellä narunpäässä ei olisi muutakuin ajatus! Emännän nilkat meinasi tuolla rompoolipohjasella kentällä muljahtaa väärinpäin... Yksilöarvostelusta kilahti erinomainen, joten kilpailuluokkaa odottelemaan.

Siinä vaiheessa oli jo selkeää mistä koirista se tällä haavaa tykkää tai ei. 



´

On se mukava kun kerranki saadaan näytelmistä kuveja kun on matkassa kameraMIES! Näkee vähän miltä se piski näyttää linssin läpite. Omistajan kohalla kamerassa saisi olla automaattinen blurraus. Liikaa suklaata. Porkkanaa tilalle.


Venus sijoittui kilpailuluokassa toiseksi, sai moitteet koosta ja raskaudesta. Nartun ei kuuluisi näyttää tälläiseltä. Sillon oisi tehny mieli kysyä että miksi sitten erinomainen :D Sain arvostelulapun kouraan ja päästiin lähtemään. Uroksista kukaan ei saanut SA:ta, niiden osalta kehä meni äkkiä.

Arvostelu kuului näin:

"Oikeat mittasuhteet, vankka luusto. Hieman liian raskas kokonaisuus. Oikealinjainen pää. Hyvät silmät. Turhan kookkaat korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Riittävä eturinta. Oikeanmallinen rintakehä. Hyvät takakulmaukset ja karvapeite. Hyvät tiiviit käpälät. Erinomainen askelpituus."
AVO ERI AVK2 



Näyttelyn jälkeen piipahdettiin siankorvaostoksilla, me ihmiset painuttiin parisuhdeillalliselle Amarilloon ja siitä vielä iltalenkillä piipahdettiin Venus mukanamme jokirannassa ja keskustan terassilla lonkerolla!

Nyt voi hyvillä mielin ruveta miettimään ilmoittavansa äeteen ja tyären messariin... KameraMIES ja autoMIES on oltava sillonkin matkassa :D Ja lähellä amarillo. 

1 kommentti:

  1. Venus on kaunis <3 Kookkaat korvat? Ei sitten parempaa keksinyt :-D

    VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!