25.3.2015

Raakaruokintaa kuvina

Ukkoilla oli tänään maksapäivä! Nyt kun muonavahvuudessa on kaks koiraa, niin oon ostanu maksaa ihan ihmislihaosastolta ja sitte pakastanu yhen koiran kerta-annokset (á 50g) ja sulatellu sitten tarpeen mukaan. 



Dimmu meijän talouvessa on niin hienohelema syömään, ettei ruuassa saa olla yhtään epämääräisiä sattumia. Varsinkaan mitään mikä etäisesti muistuttaa pilleriä. Joten sinkki ja b-vitskut hienoon uuteen mortteliin ja mylly päälle!



Puuro oli kiehunu päivän mittaan uunissa. Mehevää ja tuoksuvaa puuroa! Siitä ne pullamössökoirat tykkövää.



Tältäpä se iltapala sitte näöttää. Puuroa desi-pari, maksaa 50grammaa, kananmuna kuorineen, merilevää, vehnänalkio- ja pellavaöljy, päiväysvanahaa maitorahkaa!





Kurpalla ne ei mene puurot ja vellit sekasi! Hyvveä oli.



Dimmun mielestä puuroa pitää syödä myös aamuisin. Mieluusti mehukeiton tai voisilimän kanssa. Nallelautaselta ja muovisella muropakettilusikalla nautittuna. Luomumaitoa kirpparilta ostetusta retro-mukista.



Tämmöstä tänäpäivänä. Aamupalaksi jäpät sai lohipalaset, sopivan kokoset kimpaleet! Ei oo muuten tänä keväänä kertaakaan menny tassut rikki, vaikka ollaan asuttu hangilla kun töitä ei oo ollu. JEA! Liekkö lohesta saatavista omega 3&6 niin paljon hyötyö että tassutkin pysyy kovallakin alustalla hyvänä, näin se vaan näyttää.

En minä vaan voi liputtaa raakaruokinnan hyvyyttä. En vaihtais enää pois. Terveydelliset seikat on silmiinpistävä! Rita-mummo vain syö meillä nappulaa, sekun ei ole minun koirani niin minä en sen ruokailusta päätä. 



2 kommenttia:

  1. Nuo maksat on helpompi pakastaa jääpalamuotteihin :) ei vie niin paljo tilaa ja helppo ottaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hän tarkoittaa semmoisiin muovisiin koviin alustoihin? minä jo hetken mielessäni näin kuinka koitan ährätä tuota venyvää ja haisevaa mönjää jääpalapussin suusta alas :D :D

      Poista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!