11.9.2014

Koirani on muovailuvahaa!

Montako vapaapäivän vietossa olevaa siperiansisähuskya näet kuvassa? Kaks, veikkaisin. Torahampaat ja mehukkaan berberin.



Nojaa, kahta veikkaan edelleen. Yks jalaka vinksottaa siihen malliin, että joko se on toisesta koirasta, tai se on kuvausrekvisiitan irtojalka.



Ei saakeli, yks siinä vaen oli. Venuksen bravuuri, telit levällään. En oo ihan varma löytyykö tuon nartun nahkan alta selkärankaa ollenkaan.



Kaaoslapset yleensä nukkuo tursottaa samassa läjässä, tai jotenkin "parvena". Meillä on yläkerta, ja yläkertaan menevien portaiden alla on koirien oma nukkumapaikka. Siellä on kaksi yhen koiran näyttelyhäkkiä - vierekkäin. Usein niissä tököttää Neiti Dimmulinos ja Jörö-Jukka Venus, samassa häkissä.......


Vapaapäivinä allekirjoittanut on yleensä ilman autoa siihen saakka kunnes isäntä tuloo töistä. Siihen asti me venytään ja venutaan pirtissä, nukutaan päiväunia ja tehdään työmiehelle valmiiksi ruoka. Kukaan ei hötkyä eikä tule hulluksi tekemättömyydestä, hiskit vaan on. Sitä arvostan koirassa suuresti, rauhoittumisen kykyä vaikka virtaa löytyis. Iltapäivällä auton saapuessa kun nostan esille heijastinliivit ja mehtäänlähtökamppeet esille, on se arvostettu rauhallisuus tipotiessään.. 

Mukavaa päivänjatkoa toverit!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!