26.7.2014

Märkäperseinen koero

Kurko karvaisesta pylleröstä löydettiin tasan viikko sitten ihan hullu hotspotti. Pyörittelin koeroo selällään ja rapsuttelin aikani ja kohta sormet tavoitti tämän vihreävisvaisen todella tulehtuneen ihopläntin.

Koira ei reagoinu mitenkään, ei ulissu tai varonu. Eikä tuo hotspotti edes haissut pahasta ulkonäöstä ja vihreästä eritteestä huolimatta.

Ei muutaku puhelua hyviä neuvoja antavalle Elinalle. Neuvoksi karvan ajelu, reilu puhdistus vedellä ja antiseptisellä suihkuttelu.

Eihän meillä ole koiratrimmeriä!! No, isännän parturointikone uhrattiin ja todettiin että huonosti uppovaa perusparturikone huskyn karvaan - varsinkaan pohjavillaan. Epätoivo meinasi iskeä, Kurko senku seistä jökötti trimmauspöydällä eikä aristellu mitään käsittelyä.

Lopussaakin saatiin saksilla ja koneella koeron perse ajeltua, puhdistettua ja pönttö päähän! Kurko oli pari pv pirttiherrana...

Koira-akka Ippa neuvoi apteekista ostamaan Dermacoolia ko.vaivaan. On piru ollu kätevä ja hyvä tökötti! Kallis kuin mikä, sormen pitunen minisuihkepullo ja 15e...

Aikaa on kulunu tasan viikko, ja hotspotista on jäljellä ällöttävä ajeltu sänki. Helposti ja huomaamatta parantui, onneksi kotikonstein!

Syyksi veikkaan nyt huskyn ja huskyihmisen painajaista, paahtava hellettä jota pakoon ei pääse muualle kuin järveen useasti päivässä. Mutta miten meidän kolmen tipan tamppooni ei märkäne???!?!? Ja se kirjaimellisesti asuu järvessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!