21.7.2012

Kuuminta hot(spot)tia!

Dimmu ja Dimmun pusikko. Dimmun pusikko + majavointi joka lätäkössä = huono yhdistelmä. Siunasin tässä yks päivä tuota karvaa, että ei millään ala tippua tänäKÄÄN vuonna. Noh, muuan kaunis päivä näin ison karvatupon olevan irrallaan. Juoksun kanssa silmät kiiluen syöksyin harja kädessä koiran luo ja otin tupon irti. No mutta mikä se siellä olikaan. Njäh. Pipi.

Uimakieltoa.

Vielä lisää uimakieltoa.

Ja me Lissun kans ostetaan sen koirafööni puoliksi, voi käydä uimassa ihan vapaasti -ainut vaan että joutuu imurin näkösen föönin käsiteltäväksi. Sitte ois se trimmauspöytä hyvä.... Ostoslista kasvaa..



Lääkkeenä tietysti puhdistusainetta, ja meille uutta tuttavuutta: jauhemaista Bacibactia! Kätsyä, ei haudo eikä oo limaista. Puteli on pieni, eikä kovin riittoisaa - tai sitten minä tölövään sitä turhan paljon.

Dimmu täytti eilen kolmevee, juhlia vietetään ehkäpä paremmissa merkeissä, terveempänä ja paremmalla ilmalla. Jääkaapissa on nakit ja maksalaatikko odottamassa, ehkä piletetään huomenna?? =)

6 kommenttia:

  1. Tiedän tunteen! Meillä oli nuo kanssa kiusana, siitä tulikin kiusaksi Viiralle ihotulehdus. Toi jauhe on hyvää, tuntuu vaan et ostais jotain vahvempaa jauhetta hinnan perusteella. :D

    VastaaPoista
  2. Juu, sitäpä tässä saakin jännätä että tuleeko sitteki ELL-reissu. En kehtais jokavaivaan sinne mennä, jos vaan voi kotona hoitaa. Nythän tuo näyttää että alkaa parantua, kun vaan jaksaa jokamutkassa puhistaa ja puhistaa ja puhistaa....

    VastaaPoista
  3. No voi paska, kun on ilkee. Toivottavasti hoituu kotikonsteilla.

    Mä jouduin kerran viemään Naatun lekuriin todella pienen ja helpon hotspotin takia, koska sillonen avokki ei kyenny pitämään koiraa paikallaan, että olisin saanu karvat pois siitä kohtaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä uhkasin Dimmua imuroinnilla, niin kovin oli hiljasta poikaa kun leikkelin pitkillä fiskarsseilla :D

      Poista
    2. Hahaha.. Pitänee koittaa samaa, jos Naatu-perkele kehtaa vielä ikinäkoskaan itelleen hotspotin hankkia. :D

      Poista
  4. Onnilla tuli ihan pikkune hotspotti sunnuntaina, kun oli se Vieppehauta :/
    Onneksi meni ohi pelkällä Septidiininillä! :)

    VastaaPoista

Jätähän terveisie, niistä myö tykätään!